jueves, 23 de septiembre de 2010

Membrillo records
Membrillo Records es la última bogeria editorial en la que ens hem embarcat. Editar un disc en vinil no se si és símptoma de nostalgia o pur fetichisme. Però ens agrada tenir a les mans la música que escoltem. Amb Membrillo records tenim la intenció d'editar grups interessants de les nostres terres. Temes inèdits. Arqueologia musical. No sabem si podrem treure moltes referències, però intentarem que a partir d'ara cada número del fanzine vagi acompanyat d'un single de vinil. Reivindicant el nostre amor per el vinil, el proper número del fanzine inclourà un interessant decàleg sobre els discs més buscats, els més rars.

Per a la primera referència de Membrillo Records tenim el luxe de contar amb una petita “superproducció”. El cantant REY LUY acompanyat per una Big Band de 20 músics. En una gravació inèdita realitzada expressament per a acompanyar estes fulles de paper.
Raul ens canta una balada atemporal : “When I fall In love”, i un conegut med. Swing “Beyond The Sea”.
Estem profundament agraïts a Raúl i a la Big Band de Carlet la seva col.laboració i el seu entusiasme.
Per la nostra part, esperem poder seguir perdent molts diners, tal i com hem fet fins ara. Això ens fa feliços.


El disc es pot demanar enviant un mail a rockandposta arroba gmail punto com
per 5 euros més g.e.

1 comentario:

  1. Si siñor................ aixó es feina ben feta, ja saps q per a la gent q mos agrada la música lo millor es el acetato de vinilo!!!!

    el pròxim ha de ser Cambalache,
    tanguito

    ResponderEliminar